2offerte van20.22EUR naar28.84EUR
20,22 incl. 21% BTW = € 4,25
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
28,84 incl. 21% BTW = € 6,06
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
  • 1
Pagina 1 Van 1

Stroomkabels

De apparatuur kan worden gevoed door batterijen, oplaadbare accu's of op het netstroom worden aangesloten met speciale kabels. Zonder een goede stroomvoorziening werkt geen enkel apparaat. In deze rubriek vindt u netsnoeren voor tal van apparaten, die u zowel thuis, in de garage als in de werkplaats kunt gebruiken.

 

Stroomkabels - wat is het waard om voor uit te kijken?

Netsnoeren kunnen ontworpen zijn voor één type apparaat of geschikt zijn voor meerdere apparaten. Bij de keuze van het juiste product is het van essentieel belang dat de stekkers van het netsnoer correct op het apparaat zijn afgestemd. Het product moet ook lang genoeg zijn om u in staat te stellen vrij stroom te brengen naar de apparatuur die u van stroom voorziet. Kabels van goede kwaliteit moeten afdoende worden beschermd tegen mechanische invloeden, accidentele schade, alsook tegen vocht of weersinvloeden indien zij bestemd zijn voor gebruik buitenshuis. Het is ook belangrijk welke spanning de voedingskabel aankan.

De beschikbare netsnoeren verschillen niet alleen in het gebruik waarvoor zij bestemd zijn, maar ook in het soort materiaal waarvan zij zijn gemaakt. Het juiste product levert het juiste vermogen aan de apparatuur die u gebruikt, en beschermt deze tegen beschadiging. Voordat u een bepaald product koopt, moet u nagaan onder welke omstandigheden het kan worden gebruikt. Sommige stroomkabels zullen niet geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, terwijl dit, bijvoorbeeld tijdens bouwwerkzaamheden, vaak een noodzakelijke voorwaarde is.