Stiften

Gebruikte filters (0)

1 offerte van 14.80 € naar 14.80 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Stift type 40 Bosch Bosch

Stift type 40 Bosch

  • Type nagel: No 40 a=1,2 b=16-28 c=1,2
  • Aantal in verpakking: 1000
€ 14,80 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering OP VOORRAAD 4 st. LEVERING 6 dagen
1

Stiften voor tackers

Stiften zijn kleine metalen stukjes die worden gebruikt in tackers en spijkermachines. Het zijn onmisbare accessoires bij het uitvoeren van afwerkings-, timmer-, renovatie- en constructiewerken. Ze maken een esthetische en onzichtbare verbinding van oppervlakken mogelijk.

 

Stiften - duurzame en esthetische verbindingen voor jaren

In ons assortiment vindt u een breed scala aan stiften en spijkers, variërend in lengte, dikte en breedte. Spijkers worden samengevoegd door een methode die coiling wordt genoemd. Hun voornaamste functie is het samenvoegen van onderdelen.
Stiften hebben een kleinere diameter dan spijkers in spoelen en pakketten. Dankzij hen kunt u oppervlakken duurzaam verbinden of de verlijming voltooien en versterken. Zij zijn perfect voor voormontage en afwerkingswerkzaamheden. De stiften zijn ook nuttig bij het leggen van vloerbekleding, stoffering, fineer of het bevestigen van plinten. Zij worden vaak gebruikt in de timmerindustrie om meubels, deuren en ramen te maken. U kunt ze met succes gebruiken voor moeilijke bevestigingen, op plaatsen waar het gebruik van andere gereedschappen en toebehoren onmogelijk is en u niet in staat zult zijn de juiste duurzaamheid van de verbinding te verkrijgen.
Dankzij hun constructie zijn bevestigingsmiddelen geschikt voor afwerkingswerkzaamheden. Met hun hulp kunt u niet alleen duurzame en stevige verbindingen maken, maar ook uiterst esthetisch. Het bevestigingsmiddel moet altijd worden gekozen op grond van het te verbinden materiaal en het type en model van de machine waarmee u zult werken. Stiften zijn verkrijgbaar voor gas- en pneumatische insteekmachines.