Snijplanken

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Snijplanken zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Snijplanken

Een snijplank is het basiselement van elke keukenuitrusting. We gebruiken het elke dag bij het bereiden van maaltijden. Het is onvervangbaar bij het snijden van groenten voor salades of vlees voor het avondeten. De snijplanken die in deze sectie verkrijgbaar zijn, zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel.

 

Snijplanken voor elke keuken

Snijplanken zijn een van de meest gebruikte keukenaccessoires. Ze zijn handig bij het snijden, maar kunnen ook dienen als onderzetters voor hete potten. Moderne modellen met een origineel uiterlijk zullen ook goed werken als pads voor snacks.
De planken beschermen het aanrecht tegen beschadiging wanneer we voedselproducten snijden met een mes. Modellen gemaakt van hout zullen het decor van een warme keuken in Scandinavische stijl prachtig benadrukken, maar ook zwaarder afgewerkte interieurs opwarmen. Ons aanbod omvat ook producten die zijn uitgerust met speciale hulpstukken waarmee u verschillende producten op één plank kunt snijden zonder deze voortdurend te hoeven wassen. Het is een uiterst functionele oplossing, wat betekent dat er pas gewassen kan worden nadat alle maaltijden zijn bereid. De hoge kwaliteit van de materialen die voor hun productie worden gebruikt, maakt het gemakkelijk schoon te houden.
Zorg altijd voor minimaal twee snijplanken in de keuken. Een voor het snijden van natte producten, de andere voor droge producten. U kunt kiezen uit planken van natuurlijk hout, bamboe, glas of kunststof planken. Een uiterst functionele oplossing is de aanschaf van een plaat met vervangbare overlays, waarmee u kunt profiteren van de voordelen van zowel massief houten als kunststof platen. Hierdoor krijg je de beste oplossingen om verschillende soorten voedsel in één product te snijden.