Vuurkorven/vuurschalen

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Vuurkorven/vuurschalen zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Vuurkorven/vuurschalen

De tijd is gekomen om de vrije tijd buiten optimaal te benutten. Het is een goed moment om familie en vrienden te bezoeken met wie u zo goed mogelijk tijd wilt doorbrengen. Als u een tuin hebt, nodigt u meestal uw dierbaren uit, zodat het de moeite loont u uit te rusten met materiaal dat de bijeenkomsten nog aangenamer zal maken. Een tuinhaard kan deel uitmaken van de uitrusting van uw groenvoorziening, als u geen aparte plaats hebt voor een vreugdevuur of als u geen barbecue wilt. Niet alleen zijn tuinhaarden een geweldige warmtebron, ze zien er ook mooi uit en bieden u de mogelijkheid om een ontspannen avond in de buitenlucht door te brengen.

Een veilige vuurschaal

Een vuur aansteken kan soms een uitdaging zijn. We zijn niet altijd in staat om veilig een vuur te maken in onze tuin, en als we niet over de juiste kennis en uitrusting beschikken, is het soms beter om het gewoon niet te doen. De situatie verandert echter wanneer we een vuurschaal of vuurkorf bij de hand hebben, die een geweldige veiligheidsaanvulling voor de tuin is. In onze rotopino.nl winkel vindt u haarden zowel op driepoot als op een vlakke voet. Ze kunnen gemakkelijk buiten in de tuin worden opgeslagen. Ze hebben een kleine constructie maar een stabiele basis.

Vuurschalen / vuurkorven voor de tuin en daarbuiten

Wilt u niet langer het gedoe hebben van een vuurtje stoken bij uw huis? In een vuurkorf mag het wel, omdat de vlammen dan worden tegengehouden door het frame. Neem dan een kijkje in onze categorie waar u tuinschalen en korven vindt. Ook als u een kleine tuin hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben ook terrashaarden.
De tuinhaarden zijn niet omvangrijk, zodat ze geschikt zijn voor vrijwel elke locatie. Deze producten zijn niet permanent aan de grond bevestigd, wat hun mobiliteit vergroot. Bovendien kunt u, als u de haard niet meer wilt gebruiken, hem demonteren en opbergen, zodat u hem de volgende zomer weer in de tuin kunt zetten of op het terras kunt zetten.
Als u kiest voor een tuinhaard, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over verbrand gras, want de apparatuur beschermt u uitstekend tegen dit soort situaties. Sommige haarden zijn ook zo groot dat u ze mee op reis kunt nemen.

Stijlvolle vuurschaal - knetterende vuur.

Gietijzeren vuurschalen met een stijlvolle vuurschaal in je tuin heb je een echte eyecatcher op zwoele zomeravonden. Bij de warmte van het vuur kunt je extra lang genieten van je tuin en terras. De meeste vuurschalen worden gemaakt van gietijzer.

Gietijzeren vuurkorf

-is het meest voorkomende model is de gietijzeren vuurkorf. Gietijzer is een metaal dat goed tegen de hitte van het vuur kan, zodat je vuurkorf lang meegaat. Bovendien heeft dit materiaal een robuuste uitstraling, die goed past bij vuurkorven.

Wat voor tuinhaarden vindt u in onze winkel?

In deze categorie vindt u modellen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal of gietijzer, waardoor hun stand stabiel is en het koken van lekkernijen veilig.

Eenvoudige tuinschalen

- zijn het populairst omdat ze een minimalistisch karakter hebben en passen in het karakter van vrijwel elke tuin. Bovendien zijn dergelijke modellen zeer gemakkelijk naar elke plaats te vervoeren. In ons aanbod vindt u open haarden van metaal op drie poten. Daarnaast bieden wij ook een gietijzeren model aan, dat veel zwaarder is dan de stalen modellen, en daardoor een minder mobiele tuinhaard blijkt te zijn. Hij wordt geleverd met drie afneembare poten om hem in de herfst en de winter gemakkelijk te kunnen opbergen.

Tuinschalen met deksel

- ook deze modellen zijn een vaste waarde in tuinen of op terrassen. Elk van hen heeft een ander ontwerp, zodat u met succes een van hen kunt aanpassen aan uw tuin. Aangezien de haarden zijn voorzien van een deksel, beschermen zij tegen het eventueel naar buiten ontsnappen van vonken. Elk model wordt geleverd met een pook, zodat u gemakkelijk het deksel kunt optillen en het vuur kunt aansteken. Deze tuinhaarden zijn uitgerust met een verchroomd rooster, dat voorkomt dat er voedsel aan blijft kleven. Op de grill kunt u steaks of groenten bakken en in de ketel kunt u soepen of andere smakelijke gerechten klaarmaken. Wil je een plek voor hout in de haard? U vindt ook zo'n model in ons aanbod.

Vuurkorf

- is bedoeld voor diegenen die niet noodzakelijkerwijs voedsel in de tuin willen bereiden, maar willen dat het voornamelijk een verwarmings- en decoratieve functie heeft. Als u hem echter ook als grill wilt gebruiken, moet hij worden uitgerust met extra accessoires, die u ook op onze website vindt. Elke gepresenteerde tuinhaard heeft een geweldige uitstraling, maar vervult ook veel verschillende functies.

Met een vuurkorf op je terras kun je heerlijk warm stoken, gezellige avond creëren en bovendien een sfeervol licht in de tuin verspreiden. Vuurkorven en vuurschalen maken warme en gezellige sfeer in elke tuin of op het terras.

Vuurkorven en vuurschalen kunnen gebruikt worden voor het barbecueën maat ook als terrasverwarming.

Of je nu op zoek bent naar een traditionele vuurkorf, een vuurring of een BBQ korf, in onze winkel vind je zeker het juiste exemplaar. Vuur op schaal Om op kleine schaal vuur te maken in je tuin is een vuurschaal ideaal. Door het compacte formaat van dit product hoef je namelijk geen grote tuin of terras te hebben om nog even heerlijk te kunnen genieten.