1offerte van37.00EUR naar37.00EUR
37 incl. 21% BTW = € 7,77
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
  • 1
Pagina 1 Van 1

Rook- en koolmonoxidemelders voor uw veiligheid

Zorg voor de veiligheid van je omgeving. Rook- en koolmonoxidemelders zijn geen grote kostenpost, maar kunnen levens redden. Als uw bedrijf of woning een gasinstallatie heeft - is een koolmonoxidedetector onmisbaar. Een koolmonoxidedetector kan snel een stijgende concentratie van gas, propaan of butaan detecteren en de mensen in de kamer waarschuwen.
Omdat koolmonoxide, ook wel koolmonoxide genoemd, reukloos, smaakloos en kleurloos is, is het zeer moeilijk te voorkomen dat het ontsnapt, b.v. uit een lekkende cilinder of installatie. Een koolmonoxidedetector kan de concentratie ervan op het eerste voor de mens schadelijke niveau detecteren.
Vuur is een even groot gevaar. Een rookdetector kan ons waarschuwen wanneer er brand ontstaat, en wel in een stadium waarin wij zelf in staat zijn de brand te blussen. Dit is vooral belangrijk in situaties waar de brand 's nachts ontstaat.
Bij de aankoop van een rook- of koolmonoxidedetector is het de moeite waard te letten op het type. In het geval van koolmonoxidedetectoren worden apparaten op basis van een elektrochemische sensor aanbevolen. In het geval van rookmelders zijn energie-efficiënte en doeltreffende modellen gebaseerd op een foto-elektrische sensor.