Gereedschapset

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Gereedschapset zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

In plaats van tuinonderhoud gereedschap stuk voor stuk te kopen kunt u in een keer de volledige set aanschaffen! Snoerloze gereedschapssets voor de tuin zijn meestal gebaseerd op een trimmer waarmee je gras kunt maaien op moeilijk bereikbare plekken, een bladblazer waarmee we bladeren kunnen ruimen en paden kunnen reinigen, en een kettingzaag of elektrische snoeischaar.
Tuingereedschapsets zijn meestal voorzien van een accu en een oplader, deze hoeven we dus niet te kopen. Sets van tuingereedschap zijn meestal gebaseerd op populaire lijnen, dus elke set kan in de loop van de tijd worden uitgebreid met extra gereedschappen die op dezelfde batterij werken. Dit is een geweldige optie voor mensen die zich net uitrusten met apparatuur voor de tuin of het gebied rond het zomerhuisje.
Door het gebruik van een accu kunt u tuingereedschap onder alle omstandigheden gebruiken, wij zijn niet afhankelijk van de stroombron. Ze zijn ook beslist stiller dan verbrandingsapparaten. De gebruiksduur op een enkele batterijlading is gewoonlijk ongeveer een uur. Hierdoor kunt u de meeste onderhoudswerkzaamheden rondom het huis uitvoeren.