Nieuwe producten

Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen

Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-07-23

De geavanceerde technologie van NanoBlade-messen garandeert een eenvoudige en precieze snede die vrijwel vrij is van trillingen. Deze technologie heeft al veel volgers gevonden, daarom benadert Bosch dit onderwerp consequent en ontwikkelt het nieuwere apparaten met NanoBlade-technologie. Deze keer werd het assortiment aangevuld met de AdvancedTable Cut 52-zaag - een zeer compacte tafelzaag met een motor van 550 W. Dit betekent dat doe-het-zelvers nu een van de vijf NanoBlade-zagen kunnen kiezen voor universeel gebruik.

Met Scheppach in de tuin.

Met Scheppach in de tuin.
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-04-23

Scheppach is een Duits merk met meer dan 90 jaar ervaring. Het brede assortiment omvat ongeveer 300 modellen van machines en accessoires die met succes worden gebruikt in de auto-, bouw- en renovatiesector. Onlangs heeft het merk ook een veelzijdig assortiment voor de tuin - kettingzagen, bladblazers, grastrimmers en grasmaaiers, bosmaaiers en heggenscharen. Benzine- of elektromotoren kunnen worden geselecteerd als aandrijfvarianten.

Accu's uit de Ryobi ONE + 18V-serie

Accu's uit de  Ryobi ONE + 18V-serie
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-03-13

Het Ryobi ONE + -systeem bevat al meer dan 100 tools op basis van innovatieve technologie die alle vrijheid bij de uitvoering van alle projecten op het gebied van klussen en tuinieren biedt. Met behulp van Ryobi-gereedschappen kunt u veel taken uitvoeren, van gaten boren, hout zagen, slijpen, gras maaien, heggen trimmen en bladeren reinigen, allemaal dankzij het ONE + -systeem dat al deze gereedschappen van stroom voorziet met één enkele batterij.

Nieuw van Ryobi

Nieuw van Ryobi
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-03-13

Het merk Ryobi is een van de grootste producenten ter wereld die innovatieve en functionele elektrische gereedschappen aanbiedt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dat is de reden waarom dit merk zo vaak wordt gekozen door miljoenen gebruikers, van hobbyisten tot aannemers, voor wie de prijs een zeer belangrijke rol speelt tijdens de selectie. Elk jaar ontwikkelt Ryobi nieuwe technologische innovaties die de productiviteit, veiligheid en het comfort van het werk verhogen, zowel thuis als in de tuin. Daarom de assortiment van Ryobi groeit voortdurend...

Nieuwe mogelijkheden van Zamo laserafstandsmeter

Nieuwe mogelijkheden van Zamo laserafstandsmeter
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-02-04

Fabrikanten van elektrische gereedschappen verrassen ons voortdurend door nieuwe oplossingen op de markt te introduceren. Technologische vooruitgang houdt natuurlijk verband met de steeds groeiende vraag van consumenten die zelf ideeën aan fabrikanten geven over verbeteringen, verandering of nieuwe functies. Daarom ook merk Bosch heeft zijn Zamo laserafstandsmeter geïntroduceerd in nieuwe jasje. Deze wordt namelijk uitgerust met een reeks adapters die de mogelijkheden van het apparaat vergroten. De huidige Zamo is nu iets meer dan een klassieke...

1