Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen

categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-07-23

auteur Redactie www.gereedschap.rotopino.be

De geavanceerde technologie van NanoBlade-messen garandeert een eenvoudige en precieze snede die vrijwel vrij is van trillingen. Deze technologie heeft al veel volgers gevonden, daarom benadert Bosch dit onderwerp consequent en ontwikkelt het nieuwere apparaten met NanoBlade-technologie. Deze keer werd het assortiment aangevuld met de AdvancedTable Cut 52-zaag - een zeer compacte tafelzaag met een motor van 550 W. Dit betekent dat doe-het-zelvers nu een van de vijf NanoBlade-zagen kunnen kiezen voor universeel gebruik.

Kopen in gereedschap.rotopino.be
Afkortzaagtafel Bosch PTA 2400
VERZENDING
LEVERING
tot 30 dagen
€ 146,99
Zaagblad Nanoblade Bosch Wood Speed 65
VERZENDING
LEVERING
tot 30 dagen
€ 42
Zaagblad Nanoblade Bosch Wood Speed 50
VERZENDING
LEVERING
tot 30 dagen
€ 34,60
Zaagblad Nanoblade Bosch Wood Basic 50
VERZENDING
LEVERING
tot 30 dagen
€ 39,70

NanoBlade Mes

NanoBlade-mestechnologie is gebaseerd op een roterend microkettingzaagblad gemaakt van 4 millimeter cellen - net als in het geval van kettingzagen, alleen veel kleiner. Dankzij de circulerende microketting is er geen slagbeweging van de blad typisch voor decoupeerzagen en reciprozagen, die sterke trillingen genereert en de precisie van de snede negatief beïnvloedt. Het resultaat is een zaag die, zelfs zonder veel van de praktijk in dergelijk werk, kan nauwkeurig snijden.

 

 

NanoBlade-messen zijn duurzaam en onderhoudsvrij, vereisen geen smering, slijpen of kettingspanning. Er blijven geen materiaalresten aan de ketting plakken, zelfs niet bij het verwerken van harsachtig hout. Het belangrijkste voordeel van de NanoBlade-messen is hun gereedschapsvrije uitwisseling, dankzij het gebruik van het SDS-systeem voor een snelle en eenvoudige mesvervanging en automatische kettingspanningfunctie - open gewoon de klep, vervang het mes en sluit het.

 

 

Tafelzaag AdvancedTable Cut 52

Met een gewicht van slechts 8,5 kg en gekenmerkt door een plat ontwerp, is de Bosch AdvancedTable Cut 52 tafelzaag een van de lichtste en meest compacte tafelzagen op de markt. Deze tool heeft dergelijke parameters bereikt dankzij het gebruik van het NanoBlade-mes, dat veel minder ruimte vereist.

 

 

AdvancedTable Cut 52 biedt de mogelijkheid om tot een diepte van 52 millimeter te zagen en is geschikt voor alle basistaken. Snijden van laminaat en lattenop maat of horizontale en verticale schuine sneden, bijvoorbeeld gevelbekleding, plinten en fotolijsten. Met behulp van het NanoBlade-mes kunnen we gemakkelijk 100 m laminaat en 100 m zacht hout zagen.

 

 

"Push and pull" en andere voorzieningen

Naast de "push" -functie is de AdvancedTable Cut 52-zaagmachine ook uitgerust met de "pull" -functie, waarbij het zaagblad eenvoudig door het werkstuk wordt getrokken terwijl de handen op een veilige afstand zijn. Onder de accessoires voor de zaag is er ook een geleiderail voor het zagen van lange elementen, evenals een extra blok voor veilig leggen, een universele geleider voor verstekzagen en een duwer. Een schroefopener kan aan de duwer worden bevestigd, waardoor het eenvoudig is om de vlinderschroeven van het apparaat vast en los te draaien. Alle accessoires en het netsnoer kunnen direct in het gereedschap worden opgeborgen om het transport te vergemakkelijken. Bovendien is AdvancedTable Cut 52 compatibel met de Bosch PTA 2400-standaard en kan deze op de stofzuiger worden aangesloten met een universele adapter.

 

 

Product kenmerken:

  • Slechts 8,5 kg met compact NanoBlade maakt transport gemakkelijk en bespaart ruimte bij het opbergen
  • Trekfunctie houdt de handen uit de buurt van het zaagblad voor veiliger zagen
  • Ideaal voor verticale verstekhoeken tot 45° of horizontale verstekhoeken van +/- 60°, tot wel 52 mm diep
  • NanoBlade-technologie zorgt voor gemakkelijk zagen zonder trillingen
  • Onderhoudsvrij gebruik van zaagbladen: niet smeren, slijpen of spannen
  • Met SDS kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk zonder sleutel worden gewisseld

Vergelijkbare producenten in de winkel gereedschap.rotopino.be: Bosch
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden