Met Scheppach in de tuin.

categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-04-23

auteur Redactie www.gereedschap.rotopino.be

Scheppach is een Duits merk met meer dan 90 jaar ervaring. Het brede assortiment omvat ongeveer 300 modellen van machines en accessoires die met succes worden gebruikt in de auto-, bouw- en renovatiesector. Onlangs heeft het merk ook een veelzijdig assortiment voor de tuin - kettingzagen, bladblazers, grastrimmers en grasmaaiers, bosmaaiers en heggenscharen. Benzine- of elektromotoren kunnen worden geselecteerd als aandrijfvarianten.

Gemaakt in Duitsland

Het merk Scheppach als wereldwijde producent en leverancier van professionele apparatuur hecht veel belang aan de kwaliteit en functionaliteit van haar producten. Sinds 1927 werkt het merk constant aan het optimaliseren van zijn machines om de beste oplossingen voor de klant te kunnen bieden. Het bedrijf weet dat alleen door innovatie en continue ontwikkeling het op de lange termijn kan slagen. Bijna 100 nieuwe oplossingen en verbeteringen worden elk jaar ontwikkeld en 100 octrooirechten (patent recht) worden uitgegeven, allemaal dankzij de vindingrijkheid van een groep hooggekwalificeerde medewerkers die voortdurend op zoek zijn naar innovatieve oplossingen. Er is een reden waarom "Made in German" de kwaliteit is waar weinig concurrenten op kunnen bogen, waardoor het bedrijf de hoogste positie op de markt heeft.

 

Tuingereedschap Scheppach

Denkende aan kieskeurige gebruikers, heeft het merk Scheppach een aanbod aan tuingereedschap voorbereid voor veeleisend en langdurig tuinwerk. We zullen hier onder andere vinden verticuteermachines, tuinfrees, bosmaaiers, maaiers, heggenscharen, kettingzagen en andere gereedschappen die in het veld zullen worden gebruikt. We kunnen tools kiezen met zowel een elektrische aandrijving als een benzinemotor, afhankelijk van wat we nodig hebben.

 

 

Gras maaien

Elke eigenaar van een kleinere of grotere tuin weet dat het gazon de juiste zorg nodig heeft om er goed uit te zien. Regelmatige bemesting en irrigatie zijn de belangrijkste activiteiten om in gedachten te houden tijdens het groeiseizoen. Het is echter bekend dat de gunstiger voorwaarden voor ontwikkeling, hoe sneller de groei van het gazon, en dus de meer frequente behoefte aan het maaien.

 

Met de Scheppach-maaiers kunt u het juiste apparaat kiezen voor het gazon en uw behoeften, zodat regelmatig maaien geen aanhoudende taak is. Het assortiment omvat ook trimmers die het maaien vergemakkelijken in de buurt van muren, hekken en alle andere plaatsen waar de traditionele maaier niet zal komen. Bij het maaien van onkruid, struiken en hoog gras zal een traditionele bosmaaier ervoor zorgen.

 

 

Gazon verticuteren

Om te genieten van een mooie, groene gazon minstens een keer per jaar moeten we deze verticuteren, d.w.z. de grasmat doorsnijden en de resten van de grasmat verwijderen. Het is een zeer tijdrovend, vervelend en inefficiënt proces wanneer we dit alleen met behulp van harken moeten doen, vooral als we voor een paar honderd m2 gazon moeten zorgen. De Scheppach SC40P verticuteermachine versnelt niet alleen het werk, maar zal het ook het werk voor u doen. 

 

Losmaken van de grond

Elke tuinman weet hoeveel werk hij moet doen om de tuin te graven voor het zaaien van groenten of het mengen van de grond met compost, mest of turf. Als u tijd, werk en kracht wilt besparen, is het de moeite waard om een tuinfrees aanschaffen, waardoor u snel en effectief kunt werken. De aanbieding van Scheppach omvat machine zowel met benzine motor voor grotere oppervlakken als kleinere netwerkmodellen voor kleine tuinen.

 

Multifunctionele 4-in-1 Tuinmachine 

Wij houden van praktische oplossingen. Daarom heeft het merk Scheppach een tool ontwikkeld waarmee u veel tuinwerken kunt uitvoeren. MFH5200-4P is een multifunctioneel hulpmiddel dat, afhankelijk van het type geïnstalleerde tip, u in staat stelt struiken te snoeien, gras te maaien, onkruid te maaien en boomtakken te snoeien.

 

Het apparaat is uitgerust met een tweetaktmotor met interne verbrandingsmotor met een capaciteit van 51,7 cm3, waarmee het benodigde vermogen voor alle tuinwerkzaamheden wordt gegarandeerd. Op zijn beurt zorgt een speciale constructie voor trillingsdemping ervoor dat u langer efficiënt kunt werken.

Vergelijkbare producenten in de winkel gereedschap.rotopino.be: Scheppach
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden