Kies de juiste maaier voor uzelf met het merk Bosch!

categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-06-04

auteur Redactie www.gereedschap.rotopino.be

Na regenachtige en zonnige dagen omvatte alle vegetatie de intensieve groeimodus. Alles rondom intensiveert groene kleuren en het gras lijkt in de ogen te groeien. Het is veilig om te zeggen dat het maaisseizoen al in volle gang is! We weten dat gras maaien niet de meest aangename activiteit is. Integendeel, we associëren het met de vervelende plicht van elke eigenaar van een tuin, en toch hoeft het niet zo te zijn. Het Bosch-merk heeft hiervoor verschillende oplossingen.

Kopen in gereedschap.rotopino.be
Grastrimmer Bosch ART 30
VERZENDING
LEVERING
tot 30 dagen
€ 105,99
Grastrimmer Bosch ART 24
OP VOORRAAD
1 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
€ 85,49

Waar moet je op letten bij het kiezen van een grasmaaier?

Wanneer we van plan zijn een grasmaaier te kopen, vraag je dan af voor hoe grootte en wat voor type van gebied is de machine die we nodig hebben. . Een andere maaier werkt in een kleine achtertuin en een andere in een groter gebied. Het is ook de moeite waard rekening te houden met de plaats waar we wonen. Als het een twee onder een kap gebouw is, is het de moeite waard na te denken over een stille batterijaandrijving, die onze buren niet zal storen.  Er moet ook aandacht worden besteed aan het terrein en het aantal struiken, paden en andere natuurlijke en kunstmatige obstakels die de continuïteit van het gazon verstoren. Er zijn veel factoren om te overwegen, welk model zal het beste werken. 

 

Goede kwaliteit en een stille werking

De nieuwe generatie Bosch Rotak-gazonmaaiers zorgt voor grasmaaien van hoge kwaliteit dankzij de Powerdrive + en Powerdrive LI + -systemen. Deze systemen garanderen een uitstekende coördinatie van de motor en messen. Ze bieden ook het meest effectieve en schone werk in hun klas. Verzamel effectief tot 99% van het gewas, resulterend in een goed onderhouden gazon met gelijkmatig gemaaid gras. AdvancedRotak-maaiers hebben ProSilence-technologie, waarmee u stilte in de tuin kunt houden terwijl u de geluidsemissie tot 75% beperkt, tot 89 dB en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit van het werk garandeert. Dit is een geweldige oplossing voor gebruikers die wonen in dichtbebouwde eengezinswoningen. Het werkt ook goed voor mensen die veel opslagruimte hebben. AdvancedRotak-maaiers zijn uitgerust met een opvouwbare grasmand en volledig inklapbare maaihouders.

 

Onderschatten trimmers - Universal Grasscut 18

Bij de aankoop van een maaier bepaalt de overgrote meerderheid van de gebruikers traditionele rotatiemaaiers, waarvan het voornaamste doel is het maaien van gras. In veel gevallen blijkt echter dat onze traditionele maaier niet overal kunnen komen. Dan komt de trimmer met de hulp, waardoor we moeilijke plaatsen gemakkelijk kunnen bereiken, vooral als we veel struiken en bomen in de tuin hebben.   De draadloze trimmer UniversalGrassCut 18 is ontworpen om tuinen gemakkelijk en efficiënt te maaien met een oppervlakte van gemiddeld grootte. Twee in hoogte verstelbare V-vormige houders verdelen het gewicht gelijkmatig over beide gebruikersarmen, zorgen voor ergonomisch werken en verminderen de belasting van de rug. Dankzij UniversalGrassCut 18 zullen we elke klus niet alleen gemakkelijk, maar vooral snel en efficiënt uitvoeren. Het moderne InteliFeed-haspelbeheersysteem detecteert wanneer de lijn te kort is en breidt deze automatisch uit, waardoor continue bewaking van de lijnlengte overbodig is. Een groot voordeel van UniversalGrassCut 18 is het telescopische systeem en de verstelbare trimkop, die flexibiliteit en een nog groter aantal toepassingen biedt. Nadat het werk is voltooid, kan het gereedschap worden opgeslagen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Vouw gewoon de hendels en laat het telescopische systeem zakken en plaats de grasmaaier op een droge en veilige plaats.

Hou je niet van te maaien? Indego zal het werk voor u doen!

De merkaanbieding van Bosch biedt ook een optie voor mensen die waarde hechten aan hun tijd, maar wel graag een goed onderhouden gazon hebben. De Indego maaierrobot is hier de perfecte oplossing. Indego maaiers in de connect- en non-connect-uitvoeringen zijn bestemd voor de verzorging van gazons met een oppervlakte van 350 en 400 m2 (afhankelijk van het model). De voordelen liggen voor de hand: na installatie van het apparaat besteden we minder tijd aan tuinwerkzaanheden en meer aan het genieten van de tuin. Het grote voordeel van de Indego Connect-maaiers is de mogelijkheid om op afstand te werken. Met de app kunnen de Indego Connect modellen gemakkelijk via tablet of smartphone worden bediend. Start en stop met een druk op de knop, of voer tijdschema’s voor het maaien in. Met behulp van het intelligente maaisysteem „Logicut” berekent de Indego de meest efficiënte route en maait hij in keurige, parallelle banen (per „gazonvlak” om maaisporen te voorkomen). Het gebied waarop het apparaat moet werken, bepaalt de grensdraad die bij de maaier wordt geleverd. Dankzij de ingebouwde sensoren kan de maaier obstakels herkennen en omzeilen en vervolgens terugkeren naar het maaien langs de geplande route. De nieuwe applicatie met de SmartMowing-functie garandeert dat de Indego-maaier het gazon in optimale omstandigheden maait, met behulp van lokale weersinformatie en een tuinkaart.

Lees ook:
HOE START JE MET LIJMEN? HOE START JE MET LIJMEN?

Of je nu hout lijmt of je creatief aan de slag gaat, een lijmpistool heeft verschillende toepassingen voor kleine herstellingen,...

Lees meer artikelen
Vergelijkbare producenten in de winkel gereedschap.rotopino.be: Bosch
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden