Expert adviseerd

Bosch laserontvangers - waar zijn ze voor en met welke lasers werken ze?

Bosch laserontvangers - waar zijn ze voor en met welke lasers werken ze?
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-09-19

Als u tijdens de aanschaf van een Bosch-lijnlaser bovendien geen laserontvanger hebt gekocht en u in grote kamers moet werken of de hoogte van afrasteringspalen moet bepalen, kunt u kiezen of u in het donker werkt of een ontvanger koopt en voor eens en altijd afscheid neemt van het probleem van onzichtbare lijnen. De keuze is aan jou!

HOE START JE MET LIJMEN?

HOE START JE MET LIJMEN?
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-09-03

Of je nu hout lijmt of je creatief aan de slag gaat, een lijmpistool heeft verschillende toepassingen voor kleine herstellingen, renovatiewerken of creatieve projecten. Je kan zelfs juwelen maken van lijm! Ontdek hoe je een lijmpistool gebruikt met deze eenvoudige tutorial. We hebben elke stap opgesplitst om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou. Veel plezier!

Kies de juiste maaier voor uzelf met het merk Bosch!

Kies de juiste maaier voor uzelf met het merk Bosch!
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-06-04

Na regenachtige en zonnige dagen omvatte alle vegetatie de intensieve groeimodus. Alles rondom intensiveert groene kleuren en het gras lijkt in de ogen te groeien. Het is veilig om te zeggen dat het maaisseizoen al in volle gang is! We weten dat gras maaien niet de meest aangename activiteit is. Integendeel, we associëren het met de vervelende plicht van elke eigenaar van een tuin, en toch hoeft het niet zo te zijn. Het Bosch-merk heeft hiervoor verschillende oplossingen.

Verto tools - hulpmiddelen voor werk in de tuin

Verto tools - hulpmiddelen voor werk in de tuin
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-04-04

Een mooi opgeruimde tuin is een extra woonkamer waar we tijd kunnen doorbrengen als het weer het toelaat. We associëren met rust, zingende vogels en een veelheid aan bloeiende, veelkleurige bloemen. Om het echter zo te laten zijn, moet je er het hele jaar veel tijd aan besteden, en de lente is in dit geval een speciale periode die het meeste werk vereist.

Hoe start je met frezen - adviezen van Dremel

Hoe start je met frezen - adviezen van Dremel
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-03-11

Barst je van de inspiratie en zou je graag wat nieuwe kluskennis opdoen? Misschien is frezen dan iets voor jou. Of je nu de afwerkingsranden in je huis van een decoratief accent wilt voorzien of aan de slag wilt met het serieuzere timmerwerk: je kunt niet zonder goede freesmachine. In ons handige artikel over frezen voor beginners laten we je kennis maken met dit ambacht en de benodigde gereedschappen. Van het kiezen van het juiste freesje tot werken met de bovenfrees van Dremel: in een mum van tijd kun je zelf aan de slag.

1