Doe het zelf

Mandlampen

Mandlampen
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-07-10

Geef oude manden een tweede leven en geef uw favoriete plekje in de tuin een gezellige uitstraling.

TERRACOTTA TERRASLAMPEN

TERRACOTTA TERRASLAMPEN
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-06-25

Creëer een warme gevoel op terras of veranda met deze unieke lamp. Duurzaam terracotta materiaal is bestand tegen weersinvloeden en zorgt overal voor een ontspannen tuinsfeer. En nog leuker, u heeft het zelf gemaakt. Tip: vaker, minder agressief snijden zorgt voor betere resultaten. Door teveel druk of snel snijden kan het terracotta barsten.

Een barbecue schoonmaken...

Een barbecue schoonmaken...
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-05-14

Ouderdom, veelvuldig gebruik en weersinvloeden kunnen uw barbecue er dof en geroest laten uitzien. Bereid u voor op een nieuwe barbecueseizoen met een barbecue met een opgefrist uiterlijk, wanneer u uw Dremel rotatiegereedschap gebruikt voor voorbereiding voor het verven en verwijderen van kookresten. Tip: als u meteen na het barbecuen het hete rooster met een borstel schoonmaakt, wordt de afzetting van vuil tot een minimum beperkt.

Zomerse houten bank: met deze zelfgemaakte tuinbank breng je kleur in jouw tuin

Zomerse houten bank: met deze zelfgemaakte tuinbank breng je kleur in jouw tuin
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-04-24

Ben je klaar met het trieste grijze winterweer? Dat komt goed uit, want de lente staat voor de deur en het tuinseizoen begint. Het perfecte moment om jouw tuin of terras net dat beetje extra te geven. Wat dacht je van een nieuwe bank die door de geweldige kleuren voor een zomergevoel zorgt?

Een vuurkorf maken van een wastrommel

Een vuurkorf maken van een wastrommel
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-03-21

Van oude spullen iets nieuws maken: upcycling is helemaal hot! Wie had gedacht dat je van je oude wasmachine zo’n toffe vuurkorf kon maken? Weinig gevaarlijke vonken, stevig en voldoende zuurstoftoevoer! Nadat je de daadwerkelijke wastrommel uit de wasmachine hebt gehaald hoef je nog maar een paar stappen te doorlopen.

1