Accu's uit de Ryobi ONE + 18V-serie

categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-03-13

auteur Redactie www.gereedschap.rotopino.be

Het Ryobi ONE + -systeem bevat al meer dan 100 tools op basis van innovatieve technologie die alle vrijheid bij de uitvoering van alle projecten op het gebied van klussen en tuinieren biedt. Met behulp van Ryobi-gereedschappen kunt u veel taken uitvoeren, van gaten boren, hout zagen, slijpen, gras maaien, heggen trimmen en bladeren reinigen, allemaal dankzij het ONE + -systeem dat al deze gereedschappen van stroom voorziet met één enkele batterij.

Eén batterij, veel mogelijkheden

Het belangrijkste bedoeling van het ONE + -systeem is de mogelijkheid om alle tuingereedschap en elektrische gereedschappen van dit systeem van stroom te voorzien met een Lihtium + 18V-batterij. Het Ryobi ONE + -systeem is voortdurend in ontwikkeling en bij meer dan 100 batterij-apparaten wordt deze al gebruikt.

 

 

De Ryobi ONE + -aanbieding omvat zowel schroefboormachines voor eenvoudige taken, zoals boren en schroeven, evenals cirkelzagen en haakse slijpmachines voor grotere projecten. Het ONE + -systeem biedt ook draadloze gereedschappen voor elke tuin, van heggen trimmen, gras maaien tot bladeren verwijderen.

 

 

Eén spanning, veel capaciteiten

Het feit dat de Ryobi ONE + -apparaten op één Lithium + 18V-batterij kunnen worden aangesloten, is al bekend. Het Ryobi-merk biedt echter nog meer mogelijkheden! Momenteel zijn er 8 modellen Lithium + 18V-batterijen met verschillende afmetingen op de markt: van de kleinste capaciteit van 1,3 Ah tot de batterij met een capaciteit tot 9,0 Ah! Elk van hen is uitgerust met intelligente IntelliCell-technologie, wat betekent dat zij zelf hun vermogen beheren om voor elk ONE + -gereedschap de meest optimale prestaties en werktijd te bieden.

 

 

Eén batterij, veel gereedschappen

Het is niet voor niets dat het Ryobi-merk batterijen van verschillende grootte heeft ontwikkeld. De modellen met de kleinste capaciteiten zijn hoofdzakelijk bedoeld voor licht werk met draadloze boormachines, lijmpistolen, compressoren en zaklampen. De capaciteit van elke batterij vertaalt zich in de prestaties en de werktijd van elk gereedschap. Met de Ryobi R18DD3-snoerloze boormachine met 1,3 Ah-accu kunt u bijvoorbeeld 380 schroeven met standaardafmetingen van 4x32 mm inschroeven,  en na het bevestigen van de accu  2.5Ah het aantal schroeven dat is vastgeschroefd, oploopt tot 600!

 

 

Het gereedschap zelf is niet zwaar, dus hier wordt met name een lichte batterij aangegeven om het werk zo comfortabel mogelijk te houden. Grotere 3,0Ah-, 4,0Ah- en 5,0Ah-batterijen zorgen voor efficiënter werken van slijpmachines, reciprozagen, decoupeerzagen, heggenscharen en vele andere gereedschappen die zijn ontworpen voor meer veeleisende taken. Op zijn beurt garandeert de grootste 9.0 Ah-batterij efficiënt en langdurig werk van haakse slijpmachines, afkortzaagmachines, tuin blowers en grastrimmers.

 

Lees ook:
Hoe start je met frezen - adviezen van Dremel Hoe start je met frezen - adviezen van Dremel

Barst je van de inspiratie en zou je graag wat nieuwe kluskennis opdoen? Misschien is frezen dan iets voor jou. Of je nu de...

Lees meer artikelen
Nieuw van Ryobi Nieuw van Ryobi

Het merk Ryobi is een van de grootste producenten ter wereld die innovatieve en functionele elektrische gereedschappen aanbiedt tegen zeer...

Lees meer artikelen
Vergelijkbare producenten in de winkel gereedschap.rotopino.be: Ryobi
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden