Welke verwarming kiezen?

In de herfst, wanneer de temperaturen 's nachts onder de 10 graden Celsius komen, begint het stookseizoen. In de regel gebeurt dit rond oktober en november, hoewel alles echt afhangt van de weersomstandigheden, evenals de individuele smaak van de bewoners van de huizen met hun eigen verwarmingssysteem. Met de heteluchtkachels/kanonen zorg je tijdens koude dagen snel en eenvoudig voor een prettige temperatuur.

Bosch laserontvangers - waar zijn ze voor en met welke lasers werken ze?

Als u tijdens de aanschaf van een Bosch-lijnlaser bovendien geen laserontvanger hebt gekocht en u in grote kamers moet werken of de hoogte van afrasteringspalen moet bepalen, kunt u kiezen of u in het donker werkt of een ontvanger koopt en voor eens en altijd afscheid neemt van het probleem van onzichtbare lijnen. De keuze is aan jou!

HOE START JE MET LIJMEN?

Of je nu hout lijmt of je creatief aan de slag gaat, een lijmpistool heeft verschillende toepassingen voor kleine herstellingen, renovatiewerken of creatieve projecten. Je kan zelfs juwelen maken van lijm! Ontdek hoe je een lijmpistool gebruikt met deze eenvoudige tutorial. We hebben elke stap opgesplitst om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou. Veel plezier!

Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen

De geavanceerde technologie van NanoBlade-messen garandeert een eenvoudige en precieze snede die vrijwel vrij is van trillingen. Deze technologie heeft al veel volgers gevonden, daarom benadert Bosch dit onderwerp consequent en ontwikkelt het nieuwere apparaten met NanoBlade-technologie. Deze keer werd het assortiment aangevuld met de AdvancedTable Cut 52-zaag - een zeer compacte tafelzaag met een motor van 550 W. Dit betekent dat doe-het-zelvers nu een van de vijf NanoBlade-zagen kunnen kiezen voor universeel gebruik.

Mandlampen

Geef oude manden een tweede leven en geef uw favoriete plekje in de tuin een gezellige uitstraling.

TERRACOTTA TERRASLAMPEN

Creëer een warme gevoel op terras of veranda met deze unieke lamp. Duurzaam terracotta materiaal is bestand tegen weersinvloeden en zorgt overal voor een ontspannen tuinsfeer. En nog leuker, u heeft het zelf gemaakt. Tip: vaker, minder agressief snijden zorgt voor betere resultaten. Door teveel druk of snel snijden kan het terracotta barsten.

Kies de juiste maaier voor uzelf met het merk Bosch!

Na regenachtige en zonnige dagen omvatte alle vegetatie de intensieve groeimodus. Alles rondom intensiveert groene kleuren en het gras lijkt in de ogen te groeien. Het is veilig om te zeggen dat het maaisseizoen al in volle gang is! We weten dat gras maaien niet de meest aangename activiteit is. Integendeel, we associëren het met de vervelende plicht van elke eigenaar van een tuin, en toch hoeft het niet zo te zijn. Het Bosch-merk heeft hiervoor verschillende oplossingen.

Een barbecue schoonmaken...

Ouderdom, veelvuldig gebruik en weersinvloeden kunnen uw barbecue er dof en geroest laten uitzien. Bereid u voor op een nieuwe barbecueseizoen met een barbecue met een opgefrist uiterlijk, wanneer u uw Dremel rotatiegereedschap gebruikt voor voorbereiding voor het verven en verwijderen van kookresten. Tip: als u meteen na het barbecuen het hete rooster met een borstel schoonmaakt, wordt de afzetting van vuil tot een minimum beperkt.

Sterke slag met Bosch Professional

Bijna alle bouwwerkzaamhedenin hebben te maken met hard werken, waarvoor het gebruik van hoog vermogen en van professionele apparatuur vereist is. Het blijkt vaak dat we niet alleen een normale slaghamer nodig hebben voor dergelijk werk en dan moeten we reiken naar "sterker kaliber". Bosch Professional sloophamers met een kracht van enkele tientallen Joules zijn ongeëvenaard, waardoor ze perfect kunnen worden verwerkt in elke situatie en met elk, zelfs het hardste materiaal.

Zomerse houten bank: met deze zelfgemaakte tuinbank breng je kleur in jouw tuin

Ben je klaar met het trieste grijze winterweer? Dat komt goed uit, want de lente staat voor de deur en het tuinseizoen begint. Het perfecte moment om jouw tuin of terras net dat beetje extra te geven. Wat dacht je van een nieuwe bank die door de geweldige kleuren voor een zomergevoel zorgt?
Pagina 1 Van 2