Nieuws

Makita - een overzicht van het beschikbare gereedschap

Makita - een overzicht van het beschikbare gereedschap
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2023-02-22

Het Japanse merk is een van de toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap op de markt. Makita gereedschap wordt bijna overal ter wereld erkend. De Rotopino online shop biedt een ruime keuze aan apparatuur van deze fabrikant.

Bosch gereedschap - gereedschapsoverzicht

Bosch gereedschap - gereedschapsoverzicht
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2023-02-22

Het merk Bosch behoeft geen introductie - door zijn lange traditie en reputatie op de gereedschapsmarkt behoort het tot de topfabrikanten op de wereldwijde gereedschapsmarkt. Welke Bosch gereedschappen zijn verkrijgbaar in de Rotopino shop?

Duurzame en robuuste bouwradio's

Duurzame en robuuste bouwradio's
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2022-12-02

Lang werken op een bouwplaats kan zijn tol eisen. Niet iedereen houdt immers van zwaar werk in oncomfortabele omstandigheden. Maar om gewilliger naar je werk te komen, kun je besluiten een bouwradio te kopen, die een van de beste afleidingen is. Men mag echter niet vergeten dat een bouwradio niet hetzelfde is als een standaardradio voor thuis. Zij verschillen in hun constructie, die in het geval van de eerste radio bestand moet zijn tegen alle externe factoren. Dus als je een duurzame en resistente bouwradio wilt kopen, lees dan zeker het volgende...

Boor - schroefmachines - Welke modellen zijn het duurzaamst?

Boor - schroefmachines - Welke modellen zijn het duurzaamst?
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2022-11-15

Elektrisch gereedschap zoals boren en schroevendraaiers worden vaak gekozen door professionals, maar ook door mensen die thuis renovaties uitvoeren. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, dus het is de moeite waard om een paar belangrijke tips in acht te nemen, zodat je het juiste apparaat voor je past en het meest duurzame kiest. Daarvoor moet je de belangrijkste parameters van deze toestellen kennen. Het volgende materiaal bevat informatie waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van dit elektrisch gereedschap.

Verlichting voor werkplaats – Bouwlampen

Verlichting voor werkplaats – Bouwlampen
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2022-10-14

Bouwlampen worden gebruikt bij bouwwerkzaamheden buiten en binnen. Dergelijke lampen zorgen voor een heldere verlichting, zodat werknemers hun werk veilig kunnen doen.

Welke verwarming kiezen?

Welke verwarming kiezen?
Categorie Onder de loep genomen Opmerking Publicatiedatum: 2019-10-15

In de herfst, wanneer de temperaturen 's nachts onder de 10 graden Celsius komen, begint het stookseizoen. In de regel gebeurt dit rond oktober en november, hoewel alles echt afhangt van de weersomstandigheden, evenals de individuele smaak van de bewoners van de huizen met hun eigen verwarmingssysteem. Met de heteluchtkachels/kanonen zorg je tijdens koude dagen snel en eenvoudig voor een prettige temperatuur.

Bosch laserontvangers - waar zijn ze voor en met welke lasers werken ze?

Bosch laserontvangers - waar zijn ze voor en met welke lasers werken ze?
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-09-19

Als u tijdens de aanschaf van een Bosch-lijnlaser bovendien geen laserontvanger hebt gekocht en u in grote kamers moet werken of de hoogte van afrasteringspalen moet bepalen, kunt u kiezen of u in het donker werkt of een ontvanger koopt en voor eens en altijd afscheid neemt van het probleem van onzichtbare lijnen. De keuze is aan jou!

HOE START JE MET LIJMEN?

HOE START JE MET LIJMEN?
Categorie Expert adviseerd Opmerking Publicatiedatum: 2019-09-03

Of je nu hout lijmt of je creatief aan de slag gaat, een lijmpistool heeft verschillende toepassingen voor kleine herstellingen, renovatiewerken of creatieve projecten. Je kan zelfs juwelen maken van lijm! Ontdek hoe je een lijmpistool gebruikt met deze eenvoudige tutorial. We hebben elke stap opgesplitst om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou. Veel plezier!

Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen

Nieuwe NanoBlade-zaag voor klusjesmannen
Categorie Nieuwe producten Opmerking Publicatiedatum: 2019-07-23

De geavanceerde technologie van NanoBlade-messen garandeert een eenvoudige en precieze snede die vrijwel vrij is van trillingen. Deze technologie heeft al veel volgers gevonden, daarom benadert Bosch dit onderwerp consequent en ontwikkelt het nieuwere apparaten met NanoBlade-technologie. Deze keer werd het assortiment aangevuld met de AdvancedTable Cut 52-zaag - een zeer compacte tafelzaag met een motor van 550 W. Dit betekent dat doe-het-zelvers nu een van de vijf NanoBlade-zagen kunnen kiezen voor universeel gebruik.

Mandlampen

Mandlampen
Categorie Doe het zelf Opmerking Publicatiedatum: 2019-07-10

Geef oude manden een tweede leven en geef uw favoriete plekje in de tuin een gezellige uitstraling.

1 2 ... 3